Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Wielemir (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 21 dhjetor 2017 16:17 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Wielemir nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (Me fal qe s'e kam dhene me perpara, tani pashe kontributet e vyera)
  • 1 nëntor 2016 20:59 Wielemir diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 23 shtator 2016 09:02 Wielemir diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user