St. Valentine's Day Massacre EP

St. Valentine's Day Massacre EP është nje EP i regjistruar nga grupet heavy metal Motörhead e Girlschool (qe perdorin emrin Headgirl). Disku doli në treg më 21 shtator 1980, në Bronze Records dhe arriti te pozita 5 te top-listat angleze.

St. Valentine's Day Massacre
St. Valentine's Day Massacre kopertina
EP nga Motörhead/Girlschool
Lëshuar më 21 shtator 1981
Inçizuar më 1980
Zhanri Heavy metal
Zgjatja 9:33
Label Bronze Records
Producent(e) Vic Maile
Review
Kronologjia e Motörhead/Girlschool
Beer Drinkers and Hell Raisers
(1981)
St. Valentine's Day Massacre
(1981)
Stand by Your Man
(1982)

KëngëtRedakto

 1. "Please Don't Touch" (Heath, Robinson)
 2. "Emergency" (Kim McAuliffe, Kelly Johnson, Enid Williams, Denise Dufort)
 3. "Bomber" (Lemmy Kilmister, Phil Taylor, Eddie Clarke)

KreditaRedakto

A Side

Please Don't Touch

 • Drums: Denise
 • Rhythm Guitar: Kim
 • Lead Guitars: Kelly & Eddie
 • Bass: Enid & Lemmy
 • Vocals: Kelly & Lemmy

B Side

Emergency

 • Drums: Denise
 • Guitar: Eddie
 • Bass: Lemmy
 • Vocals: Eddie
 • Vocal Backing: Lemmy

Bomber

 • Kelly, Denise, Enid & Kim