Beer Drinkers and Hell Raisers

Beer Drinkers and Hell Raisers është nje EP i grupit heavy metal Motörhead. Disku doli në treg më 22 nentor 1980, në Bronze Records dhe arriti te pozita 43 te top-listat angleze.

Beer Drinkers and Hell Raisers
Beer Drinkers and Hell Raisers EP.jpg
EP by
Released22 nëntor 1980
Recorded1977
GenreHeavy metal
Length14:47
LabelBronze Records
ProducerSpeedy Keen
Motörhead chronology
The Golden Years
(1980)
Beer Drinkers and Hell Raisers St. Valentine's Day Massacre EP
(1981)

KëngëtRedakto

  1. "Beer Drinkers and Hell Raisers"
  2. "On Parole"
  3. "Instro"
  4. "I'm Your Witchdoctor"

PjestarëtRedakto