Ngjarje

Redakto

Bende të formuara

Redakto

Albume të lëshuara

Redakto

Filma muzikorë

Redakto

Lindje

Redakto

Vdekje

Redakto
  • 8 dhjetor - John Lennon muzikant anglez i zhanrit rok, tekst-shkrues, autor, dhe aktivist paqe që ka marrë famë në mbarë botën si njëri nga anëtarët themelues të The Beatles. (l. 1940)