The Golden Years është nje EP i grupit heavy metal Motörhead. Disku doli në treg më 3 maij 1980, në Bronze Records dhe arriti te pozita 9 te top-listat angleze.

The Golden Years
Skeda:The Golden Years EP.jpg
EP by
Realizuar3 maj 1980
ZhanriHeavy metal
Gjatësia14:34
EtiketaBronze Records
Motörhead chronology
The Golden Years Beer Drinkers and Hell Raisers
(1980)

Këngët Redakto

  1. "Leaving Here" (Holland, Dozier, Holland)
  2. "Stone Dead Forever" (Kilmister, Clarke, Taylor)
  3. "Dead Men Tell No Tales" (Kilmister, Clarke, Taylor)
  4. "Too Late, Too Late" (Kilmister, Clarke, Taylor)

Pjestarët Redakto