Suç

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Fshati Suç ndodhet në Komunën Suç, Qarku i Dibrës, Rrethi i Matit, Shqipëri.

Suç

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto