Suhodolli (Murgashovë)

fshat në Maqedoni
(Përcjellë nga Suhodoll (Murgashovë))
Suhodolli (Murgashovë)
Суводол
Fshat
Popullsia
 • Gjithsej415


Demografia

Redakto

Fshati ka një shumicë maqedonase, pastaj është i banuar edhe me shqiptarë dhe me disa pakica të tjera më të vogla. Gjithsej sipas vitit 2002 fshati ka 415 banorë.

! Kombësia Banorë %
Maqedonas 369 88,9 %
Shqiptarë 31 7,5 %
Të tjerë 15 3,6 %