Suhodolli (Murgashovë)

fshat në Maqedoni
Suhodolli (Murgashovë)
Суводол
Fshat
noform
Administrimi
Shteti Flamuri Maqedonia e Veriut
Rajoni Pellagonia
Komuna Demir Hisar
Popullsia 415 banorë (2002)


DemografiaRedakto

Fshati ka një shumicë maqedonase, pastaj është i banuar edhe me shqiptarë dhe me disa pakica të tjera më të vogla. Gjithsej sipas vitit 2002 fshati ka 415 banorë.

! Kombësia Banorë %
Maqedonas 369 88,9 %
Shqiptarë 31 7,5 %
Të tjerë 15 3,6 %