Superkupa e Shqipërisë 2015 është edicioni i 22të i këtij evenimenti që nga themelimi në 1989.

Finalja u diskutua më 12 gusht, 2015 mes fituesve të Kampionatit dhe Kupës sezonale. KF Laçi ngritën trofeun e tyre të 1rë historik.

Sezoni i kaluar: 2014. Sezoni i rradhës: 2016

12 gusht 2015 KF Laçi 2-2 (P.8:7) KF Skënderbeu

Shih gjithashtu Redakto

Referime Redakto