Superkupa e Shqipërisë 2020

Superkupa e Shqipërisë 2020 është edicioni i 27të i këtij evenimenti që nga themelimi në vitin 1989.

Finalja u diskutua më 31 Gusht 2020, në Stadiumin Elbasan Arena mes fituesve të Kampionatit dhe Kupës sezonale. KF Teuta ngritën trofeun e tyre të 1rë.

Sezoni i kaluar: 2019. Sezoni i rradhës: 2021

31 Gusht 2020 KF Teuta 2-1 KF Tirana

Shih gjithashtuRedakto