Superkupa e Shqipërisë 2021

Superkupa e Shqipërisë 2021 është edicioni i 28të i këtij evenimenti që nga themelimi në vitin 1989.

Finalja u diskutua më 28 Gusht 2021, në Stadiumin Elbasan Arena mes fituesve të Kampionatit dhe Kupës sezonale. KF Teuta ngritën trofeun e tyre të 2të.

Sezoni i kaluar: 2020. Sezoni i rradhës: 2022

28 Gusht 2021 KF Teuta 3-0 KS Vllaznia

Shih gjithashtuRedakto