Sylevicë është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Fierisht.

Sylevicë
Fierisht
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto