Taronina është nje male shume i bukur,dhe atje ndodhet fshati Zhepov me 360 familje Kelcyre , Permet, GjirokastrësShqipërisë.

Taronina

Gjeografia

Redakto

Fshati ndodhet rruges per ne Zhulati dhe eshte e asfaltuar.

Historia

Redakto

Demografia

Redakto

Shih edhe

Redakto