Uka i Bjeshkëve të Nemura është një film artistik produkcioni i Kosovafilmit, Prishtinë 1968 në formatin 35mm Widescreen 1:1.66 Color.

Bjeshkët e Nemuna

Stafi Redakto

  • Regjia: Miki Stamenkovic,
  • Skenari: Abdurrahman Shala, Murteza Peza dhe, Kole Cashule,
  • Drejtor fotografie: Branko Ivatovic,
  • Montazhi: Katarina Stojanovic,
  • Skenografia: Vlatko Gilic
  • Kostumet:
  • Assistent regjie: Ekrem Kryeziu dhe Aleksandar Djurcinov,

Rolet Redakto