Ura dhe kështjella
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Ura dhe kështjella
Origjinali Ura dhe kështjella
Vendi i prodhimit Shqipëria
Viti i prodhimit 1984
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

^ Filmi "Ura dhe kështjella" prodhim i vitit 1984. Regjia: Rikard Ljarja, Skenari: Rikard Ljarja, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Zef Çoba.

Përmbajtja e filmit Redakto

Para syve të Salo Briskut dhe djalit të tij meremetues urash zhvillohen ngjarje të pazakonta. Populli përgatitet të presë me armë pushtuesit. Ky patriotizëm i rrëmben edhe dy meremetusit dhe në kohën kur mbi urë kalojnë ushtarët Italianë ata e hedhin atë në erë.

Lidhje të jashtme Redakto