Viverroidea i përket nën-rradhitjes feliformia, që përmban familjen Viverridae dhe superfamiljen Herpestoidea.

Viverroidea
Viverroidea.jpg
Klasifikimi shkencor e
Mbretëria: Animalia
Filumi: Chordata
Klasa: Mammalia
Rendi: Carnivora
Nënrendi: Feliformia
Infrarendi: Viverroidea
Gray, 1821
Familjet
Shiko teksin

KlasifikimiRedakto

ReferimetRedakto