Vizbeg, (maqedonisht: Визбегово/Vizbegovo) ёshtё lagje nё komunën e Butelit, Maqedoni.

Vizbeg
Визбегово
Lagje


DemografiaRedakto

Sipas regjistrimit të popullsisë së viti 2002 lagja kishte 2,817 banorë nga të cilët 2,069 ishin Shqiptarë, 650 Maqedonas, 16 Rome, 14 Boshnjake, 5 Vleh, 3 Turq, 46 Serb dhe 14 tjetër.