Warren Gamaliel Harding lindi më 2 nëntor 1865Blooming Grove, Ohio; vdiq më 2 gusht 1923San Francisco, Kalifornia. Ishte një politikan amerikan dhe i 29-ti. President të ShBA, prej 1921 deri 1923. Ai ishte republikan nga ShBA të Ohio.

Warren G. Harding