Operator: Euriditi

Automatik apo i shoqëruar: i shoqëruar (manual)

Gjuhë programimi: pywikipedia

Përmbledhja e përdorimit vendos stampën {{tung}} në faqen e diskutimit të përdoruesve të rinj.

Periudha e redaktimit (p.sh. gjithnjë, përditë, njëherë,...): përditë.

Ritmi i redaktimeve: varet nga numri i përdoruesve të rinj.

Ka titullin? (Po/Jo): Jo

Hollësitë e përdorimit: përdorim manual për të mirëseardhur përdoruesit e rinj. --  Euriditi  5 shtator 2012 21:04 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Diskutimi Redakto

Votimi Redakto

Votimi ishte mbyllur pasi e kisha miratuar kerkesen. --  eagleal  20 shtator 2012 23:32 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Shtimi i funksioneve të robotiti Redakto

Duke parë se pywikipedia framework ka një shumëllojshmëri funksionesh do të doja që robotit Tung, përveç funksionit të mirëseardhjes (per te cilin është aprovuar) ti shtohen edhe disa funksione të tjera shumë të vlefshme të cilat pak a shumë janë testuar në Wikipedia. Funksionet për të cilat kërkoj lejen tuaj janë:

  • cosmetic_changes.py - shton ose heq hapësirat bosh. Formaton strukturën e brendshme të artikullit. Është provuar tek pjesa më e madhe e artikujve që fillojnë me shkronjën A.
  • replace.py - zëvendëson tekstin. P.sh. është testuar zëvendësimi i {{pp}} me {{për përmirësim}}, Shqiperi me Shqipëri etj.
  • lonelypages.py - shton stampën {{Faqe e palidhur}} tek të gjithë artikujt e palidhur prej artikujve të tjerë. Është provuar në 2600+ artikuj.
  • interwiki.py - shton, heq, korigjon ndërlidhje wiki.

Këto janë funksionet kryesore për të cilat do të doja të kërkoja lejen tuaj para se ti ripërdorja. -- Euriditi  13 shtator 2012 11:36 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Diskutimi Redakto

cosmetic_changes.py dhe replace.py jane testuar besoj mjaft mire te wiki angleze deri te latin-1, por sbesoj te sqwiki. Ngajo qe ka kaluar shume kohe nga versioni qe une perdorja per EagleBot, ke pasur mundesi te shikosh si interagone me i18n pywiki (eg. suporton unicode, etc)?

  1. E ke testuar menjan si reagon keto script me i18n dhe codifikime te tjera (utf-8)?
  2. Terminali qe ti i kalon input scriptit, ka support per utf8/unicode (kodifikimi qe besoj supporton pywiki)?
  3. Si behen modifikimet, çfare rate kane (eg. 10 faqe/sekond)?

Besoj se ti ke kaluar mjaft kohe te Botwiki, per pywiki doc: ka akoma perdoreus aktiv? --  eagleal  20 shtator 2012 23:44 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Votimi Redakto