Xhemi Agaj është aktor shqiptar i diplomuar në Fakultetin e Arteve të Univeristetit të Prishtinës te profesor Enver Petrovci. Aktualisht jeton dhe vepron në Kanada.

InterpretimetRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto