Zotëri Dollari
Arkivi i filmit
Titulli shqip Zotëri Dollari
Origjinali Zotëri Dollari
Vendi i prodhimit Kosovë
Viti i prodhimit 1997
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 56 min
Zhanri Dramë/Komedi
Gjuha origjinale Shqip
Për moshën <12
Ekipi realizues
Regjia Veton Osmani
Skenari Arif Demolli
Autori Kristo Floqi
Muzika e filmit Ilir Bajri
Kameramani Fatmir Bajrami, Sahit Kokolli
Prodhuesi i filmit: Sedat Bytyqi
Aktorë kryesorë
Ilir Rexhepi
Xhejlane Godanci
Adhurim Demi
Xhemi Agaj
Aktorët tjerë
Makfire Myftari
Ilir Prapashtica


Filmi televiziv Zotëri Dollari, është prodhuar në vitin 1997 në Kosovë. Është një zhanër i filmit dramë-komedi bazuar sipas komedisë "Vëllëzëri e Interes" të autorit Kristo Floqi. Njihet si njëri ndër prodhimet e para dhe më të sukseshme televizive që janë realizuar viteve të 90-ta në Kosovë dhe Shqipëri. Regjinë e ka bërë Veton Osmani ndërsa interpretojnë aktorët e mirënjohur shqiptar: Ilir Rexhepi, Xhejlane Godanci, Adhurim Demi, Xhemi Agaj, Ilir Prapashtica etj.

Përmbajtja Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Lidhje të jashtme Redakto