Zoran Gjingjiç

politikan serb

Zoran Đinđić lindi më 1 gusht 1952 në Bosanski Shamac , është vrarë më 12 mars të viti 2003 në Beograd , ka qenë politikan serb, doctor iI shkencave filozofike, njëri nga themeluesit e PartisëDemokratike, Kryetar i Qeverisë së Serbisë (2001-2003) dhe kryetar i qytetit të Beogradit (1997).

Zoran Gjinxhiq

BiografiaRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

  1. Fondi "Dr Zoran Đinđić"
  2. Dr Zoran Đinđić
  3. Demokratska stranka
  4. Akcija "AKO SRBIJA STANE"
  5. KAPIRAJ KOPIRAJ
  6. [1] Jeta e Zoran Gjinxhiqit