Ç është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe shkronja e katërt e alfabetit të saj, e cila shënon këtë bashkëtingëllore. Me të shënohet shkronja Ç e madhe e shtypit. Kjo shkronjë ka katër forma kryesore të cilat janë: ç e madhe e shtypit, ç e vogël e shtypit, ç e madhe e dorës dhe ç e vogël e dorës.

Shpjegim
Shpjegim
Kjo faqe është vetëm për shkronjën e alfabetit. Për përdorime të tjera shiko Ç (kthjellim).

Shih dhe

Redakto
·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

  WikiFjalori: Ç – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë