Në vijim është lista e ngjarjeve që kanë ndodhur gjatë vitit 1951Republikën e Shqipërisë.

1951

Shqipëri
Dekadat:
Shih edhe:Ngjarje të tjera të vitit 1951
Lista e viteve në Shqipëri

Udhëheqës Redakto

Ngjarje Redakto

  • Shkurt - Shqipëria dhe Bashkimi Sovjetik nënshkruan një marrëveshje për ndihmë të ndërsjellë ekonomike.

Lindje Redakto

Vdekje Redakto

Referime Redakto