Kategoria:Vitet 1960 në Shqipëri

2rightarrow (Nuvola colors).svg Artikulli kryesor për këtë kategori është Vite në Shqipëri.
Shih gjithashtu: kategoritë Vitet 1950 në Shqipëri dhe Vitet 1970 në Shqipëri.