Amigas y rivales (Mike dhe rivale) është një telenovelë rinore meksikane prodhuar nga Televisa2001 nga Emilio Larrosa dhe regji te José Ángel García.

Tregohet historia e katër vajzave 21 vjecare, Laura, Jimena, Nayeli dhe Ofelia. Në fillim ishin armike, dhe në fund bëhen shoqe të pandara.

U transmetua nga 26 shkurt deri 9 nëntor 2001, me 185 seri, ndërsa ne Shqipëri nga TV Klan.

AktorëtRedakto

Prodhimi:Redakto

  • Tema Muzikore : "Amigas y rivales"
  • Interpreton : Kabah

Teksti i këngës së Amigas y rivalesRedakto

Amigas y rivales,
en mundos desiguales,
siempre tan amigas,
siempre tan rivales,
ellas sólo quieren amar.

Sin pensar
volverás a mentir, engañar,
a robar mis sueños de leyenda,
sueños donde él me hace volar.

Pelearé,
venceré y verás que jamás
cederé mis sueños de leyenda,
sueños donde él me hace volar.

Amigas y rivales,
en mundos desiguales,
siempre tan amigas,
siempre tan rivales,
ellas sólo quieren amar.

Junto a él
probaré que amar es vivir
descubrir los sueños de leyenda
sueños donde él me hace volar.

Al final
tú sabrás que fuí yo quien ganó,
disfrutó mis sueños de leyenda
sueños donde él me hace volar.

Amigas y rivales,
en mundos desiguales,
siempre tan amigas,
siempre tan rivales,
ellas sólo quieren amar.

Lidhje e jashtmeRedakto