TV Klan

Televizioni i 2'të kombëtar

TV Klan është një televizion kombëtar në Shqipëri. U themelua në vitin 1997 dhe u licensua nga Këshilli Kombëtar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si kanali i parë kombëtar privat në territorin e Shqipërisë në vitin 2001.

TV Klan
TV Klan.svg
Transmetimi i parë 25 tetor 1997
Zotëruar nga Aleksandër Frangaj
Formati 1080i (HDTV 16:9)
Shteti Shqipëria Shqipëria
Gjuha Shqip
Faqja Web www.tvklan.al
Disponueshmëria
Tokësor
Shqipëri Analoge/dixhitale
Satelit
Tring TV (Shqipëri) 3 (HD)
Kabllor
ABCom (Shqipëri) 27(HD) 3(SD)
IPKO (Kosovë)

TV KLAN mbulon rreth 80% të territorit të Shqipërisë dhe rreth 90% të popullsisë së vendit. TV Klan është edhe në transmetim satelitor 24 orë në satelit Eutelsat W2 në të gjithë Evropën, njëkohësisht edhe në ShBA dhe Kanada. Nga viti 2012 filloi transmetimin në HD.

Shënime dhe referenca

Lidhje të jashtme


Me sinjalin e digitalbit dhe te albtelekomit dhe vodafonit

Dhe RAi