Artim Pollozhani, lindi më 25 qershor të vitit 1982 në fshatin BixhovëStrugës, është futbollist shqiptar.

Karrierën e tij futbollistike e filloi tek Klubi Karaorman i Strugës për të vazhduar tek Shkëndija 79 e Tetovës. Pas një aventure 2 vjecare në Shqipëri tek Klubet Partizani dhe Dinamo, Artimi rikthehet përsëri në kampionatin Maqedonas tek ish ekipi i tij Shkëndija 79 e Tetovës dhe për tu transferuar më von tek ekipi Maqedonia Gj.P nga Shkupi.Dhe pas dy stinorëve te suksesshëm tek Maqedonia Gj.P e Shkupit, Artimi ja arrin që ne verën e vitit 2007 të firmos një marrëveshje tre vjecare me Klubin e Bundesligës së dytë gjermane TuS Koblenz ku edhe luan me sukses.

Klubet

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto