Autariatimitologjinë ilire dhe në mitologjinë greke (greqishtja e lashtë: Αὐταριεύς - Autarieus) ishte njëri nga djemtë e Ilirit dhe themeluesi me emër i fisit ilir të Autariatëve. [1]

Shih edhe

Redakto

Referime

Redakto
  1. ^ Appianus (of Alexandria.) (1899). The Roman history of Appian of Alexandria (në anglisht). G. Bell. fq. 258–.