Berat-shek.XV : historia në Defterin Turk

Berat-shek.XV : historia në Defterin Turk libër me autor Asllan Sulo dhe redaktor Çlirim Mukli. Botuar në Tiranë nga "Ora", në vitin 2005. Faqet e librit 100. ISBN 99943-698-9-X