Besnik Zogaj, është regjisor Filmi dhe Teatri.

Në vitin 2005 mbaroi studimet për regji filmi dhe teatri në Akademinë për Film, Teatër, Televizion dhe Radio (ATFTVR) në Prizren, të udhëhequr nga regjisori Ismail Ymeri. Është fitues i çmimit special për film artistik “Vulë Fati” në Festivalin Skena UP që mbahet në Prishtinë. Është fitues i çmimit special në festivalin “Një Botë”, për filmin dokumentar “marsi Thyer”. Ai është zgjedhur artisti më i suksesshëm për vitin 2006 dhe për vitin 2008 në qytetin e Prizrenit.

Filmografia

Redakto

Teatër

Redakto

Lidhjet e jashtme

Redakto