Better Motörhead than Dead: Live at Hammersmith

Better Motörhead than Dead: Live at Hammersmith është albumi live zyrtar i pestë i grupit heavy metal Motörhead. Disku doli në treg më 16 korrik 2007 nëpërmjet SPVs dhe komprendon koncerti eseguum nga grupi në vitin 2005Londër.

Better Motörhead than Dead: Live at Hammersmith
Better Motörhead than Dead: Live at Hammersmith kopertina
Live album nga Motörhead
Lëshuar më 16 korrik 2007
Inçizuar më 2005
Zhanri Heavy metal, Hard rock
Label SPV
Producent(e) Motörhead
Kronologjia e Motörhead
Kiss of Death
(2006)
Better Motörhead than Dead: Live at Hammersmith
(2007)
Motörizer
(2008)

KëngëtRedakto

Disku 1Redakto

 1. "Dr. Rock"
 2. "Stay Clean"
 3. "Shoot You In The Back"
 4. "Love Me Like A Reptile"
 5. "Killers"
 6. "Metropolis"
 7. "Love For Sale"
 8. "Over The Top"
 9. "No Class"
 10. "I Got Mine"
 11. "In The Name of Tragedy"
 12. "Dancing On Your Grave"

Disku 2Redakto

 1. "R.A.M.O.N.E.S."
 2. "Sacrifice"
 3. "Just 'cos You Got The Power"
 4. "(We Are) The Road Crew"
 5. "Going to Brazil"
 6. "Killed by Death"
 7. "Iron Fist"
 8. "Whorehouse Blues"
 9. "Bomber"
 10. "Ace of Spades"
 11. "Overkill"

PjestarëtRedakto