Billie Jean është një kënge nga Michael Jackson pjesë e albumit Thriller që është dhe albumi me i shitur i Michael Jackson i cili vazhdon e shitet dhe sot.

"Billie Jean"
Këngë nga Michael Jackson
nga albumi Thriller
B-side
Label Epic
Producer

Music video
"Billie Jean"YouTube
Audio mostër

Lidhje të jashtmeRedakto