Carry Me in Your Dreams ishte kënga e kënduar nga këngëtarja Kejsi Tola. Kënga Carry me in your Dreams u përkthye nga gjuha shqipe "Më Merr në ëndërr".

"Carry Me in Your Dreams"
Këngë nga Kejsi Tola
Publikimi 12 dhjetor, 2008
Formati CD Single
Regjistrimi 2008
Producer Edmond Zhulali
Agim Doçi

Shqipëria Shqipëria
Festivali Evropian i Këngës 2009
Shteti Shqipëria
Performues Kejsi Tola
Gjuha Angleze
Kompozitorë Edmond Zhulali
Tekstshkrues Agim Doçi
Performanca e Finales
Vendi në Gjysëm-Finale 7-të
Pikët në Gjysëm-Finale 73
Vendi në Finale 17-të
Pikët në Finale 48
Paraqitjet tjera
◄ Zemrën e lamë peng (2008)   
It's All About You (2010) ►

Kënga Carry me in your Dreams ri-prezantoi ShqipërinëFestivalin Evropian të Këngës 2009 (Eurovizion).

Në Gjysmë-Finalen e dytë Kejsi Tola mori vendin e 7-të nga 10 për tu kualifikuar. Gjithsej Shqipëria mori 73 Pikë në Gjysmë-Finale ndërsa në Finalen e Madhe, Kejsi Tola u urua me vendin e 17-të. Gjithsej Shqipëria mori 48 Pikë në Finale ndërsa Shteti i cili dha më shumë pikë ishte Turqia. Turqia dha Gjithsej 10 pikë Shqipërisë. Këtë Vit Shqipëria nuk mori 12 pikë, vetëm 10, 7, 6, 5, 2 dhe 1.

Pikë që Shqipëria mori në Eurovizionin 2009 me këngën Carry Me in Your Dreams nga Kejsi Tola.
12 Pikë 10 Pikë 8 Pikë 7 Pikë 6 Pikë
5 Pikë 4 Pikë 3 Pikë 2 Pikë 1 Pikë