Cukalati

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Cukalati është një fshat në Rrethin e BeratitShqipëri.

Cukalati

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto