Krotina

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Krotina është një fshat në Rrethin e BeratitShqipëri.

Krotina

Gjeografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto