Slanica

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Slanica është një fshat në Rrethin e BeratitShqipëri.

Slanica

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto