Donofrosa

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Donofrosa është një fshat në Rrethin e BeratitShqipëri.

Donofrosa

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Pooullsia e fshatit eshte perbere kryesisht nga vendalinjte por edhe familje te ardhura kryesisht gjate kohes se komunizmit.Popullsia eshte duke u ulur per arsye e emigrit te rinise jashte vendit.

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto