Delegacioni

film

Vjeshtë, 1990. Një grup diplomatësh perëndimorë mbërrijnë në Shqipëri për të hetuar abuzimet e të drejtave të njeriut nga regjimi komunist akoma në pushtet. Një i burgosur politik, Leo, nxirret fshehurazi nga burgu për të takuar Loheren, kryetarin e delegacionit europian, të cilin Leo e ka takuar gjatë viteve të universitetit gjatë viteve '60. Por asgjë nuk shkon sipas planit. Është ky filmi me titull "Delegacioni" dhe regji Bujar Alimanit i zhanrit të komedisë së zezë. [1]

Regjisori dhe ekipi Redakto


Referime Redakto