Eduard Selami

politikan shqiptar

Eduard Selami është politikan shqiptar, deputet i Partisë DemokratikeKuvendin e Shqipërisë.[1]

Eduard Selami
Eduard Selami.jpg
Deputet i Kuvendit të Shqipërisë
Në detyrë
19911996
Në detyrë
2013–vazhdon
Kryetar i Partisë Demokratike
Në detyrë
19921995
Paraprirë ngaSali Berisha
Pasuar ngaTritan Shehu
Të dhëna vetjake
Nënshtetësiashqiptar
Partia politikePD
ArsimimiUniversiteti i Tiranës
Punësimipolitikan,
Eduard Selami me Gramoz Pashkon, Sali Berishën, dhe Preç Zogajn në vitin 1991

Shiko edheRedakto

Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike të Shqipërisë 2013-2017

Lista e deputetëve të Legjislaturës VIII të Kuvendit të Shqipërisë

ShënimeRedakto

  1. ^ KQZ Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë 2013