Enigma është një projekt muzikor i nisur nga Michael Cretu (sqt.: majkëll Kretu) dhe gruaja e tij Sandra Chretu në vitin 1990. Michael është producent dhe kompozitor ; Sandra shpesh pajis këngët e Enigmës me zëra (vokale). Çifti ka punuar gjithashtu së bashku nën emrin Sandra. Pesë studio albume janë prodhuar nën emrin e projektit. Po punohet për të gjashtin, parashikuar të publikohet nga fundi i vitit 2006.

ENIGMA

Historia Redakto

Muzika Redakto

Anëtarët e grupit Redakto

Ndikimi Redakto

Veprat muzikore Redakto

Studio albumet Redakto

Albumet e përpiluara Redakto

Disk këngët njëshe Redakto

DVD-të Redakto

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

  • Enigma.de – Faqja rrjetore zyrtare e Enigma-s (gjermanisht).
  • Enigma.com Faqe tifozesh se Enigma-s (anglisht).