Eshtrat e fytyrës së njeriut
Gray190.png

Eshtrat e fytyrës së bashku me Eshtrat kraniale ndërtojnë kafkën , përbëhet prej 15 eshtra të cilat janë 3 jopalë dhe 6 palë.

NdërtimiRedakto

Shiko edheRedakto

Kafka
Eshtrat e njeriut
Skeleti i njeriut
Vertebra e njeriut
Kafazi i kraharorit të njeriut

Lidhje të jashtmeRedakto

[1]