Gorjani
Fshat

GjeografiaRedakto

Gornjani është një fshat i vogël neper malet e fshatit Gradec dhe ka 3 shtëpi.

DemografiaRedakto

100 % shqiptar.


HistoriaRedakto

Ka qene një fshat i madh me shumë bano te pasur si : Avzi Begu etj.