Toplica (Vrapçisht)
Fshat
Popullsia
 • Gjithsej2,887

Gjeografia

Redakto

Toplica është ne veriperëndim te Maqedonisë ne fushën e Pollogut është një fshat i bukur. Shtrihet në rrëzë të Malit Sharr.

Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit te vitit 2016 fsh.Toplica ka rreth 3020 banorë.

Shqiptar (100 %).

Ekonomia

Redakto

Është shumë e fort me ekonomi dhe është e pasur me : fabrike, bujqësi, artizanat etj.

Kultura

Redakto

Për nga kultura Toplica njihet edhe si fshat qe njerëzit e admirojnë vallen tradicionale.