Harry S Truman lindi më 8 maj 1884Lamar, Missouri, ShBA; vdiq më 26 dhjetor 1972Kansas City. Ishte i 33-ti. President të ShBA (1945-1953).

Harry S Truman 1947

Emri Redakto

S në midis të emrit nuk është shkurtesë, por është vetem një shkronjë, u marrë prej gjyshëve të tij (Anderson Shippe dhe Solomon Young), ishte një traditë për kujtim e vdekurëve.