Njësia administrative Kala e Dodës

(Përcjellë nga Komuna Kala e Dodës)

41°29′N 20°16′E / 41.49°N 20.26°E / 41.49; 20.26

Njësia administrative Kala e Dodës

Komuna Kala e Dodës ndodhet në verilindje të qytetit të Peshkopisë (afërsisht 30 km). Zona është e njohur kryesisht per ajër të pastër, ujë te ftohtë dhe prodhime blegtorale. Në zonën e Kalasë Dodës ndodhet dhe mali Korabit i cili shtrihet midis Luginës së përroit të Veleshicës dhe përroit Gramë.

Vendbanimet

Redakto


Lidhje të jashtme

Redakto

Burimet

Redakto

Shiko edhe

Redakto