Filmi i parë televiziv shqiptar, prodhim i vitit 1976.

Grupi realizues i filmit: regjisor Mevlan Shanaj, operator Pali Kuke, operator zëri Gjergj Shteta, grimiere Zhaneta Petushi. Intepretojnë aktorët Esat Teliti dhe Niko Kanxheri.