Lavërtaria

përgatitja e dheut nga trazimi mekanik

Lavërtaria është degë e bujqësisë e cila merret me studimin dhe përpunimin e tokës bujqësore. Më konkretisht ajo merret me përgatitjen e tokës bujqësore për kultivimin e:

Tractor at work on a field in Idaho (cropped).jpg
Fendt Tractor Ripping up Kulin.jpg

1. Drithrave
2. Perimeve
3. Pemëve
4. Vreshtave dhe
5. Bimëve industriale

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto