Listen

album nga Jordan Rudess

Listen është albumi i dytë i Jordan Rudess, i lëshuar në vitin 1993. I takon zhanrit progressive rock.

Listen
Listen kopertina
Studio album nga Jordan Rudess
Lëshuar më 1993
Zhanri Progressive rock
Zgjatja 60:20
Label Invincible Records
Kronologjia e Jordan Rudess
Arrival
(1988)
Listen
(1993)
Secrets of the Muse
(1997)

Ky album është pasuesi i Arrival, albumit të parë të Rudess-it. Në vitin 1994 Rudess-it iu dha çmimi "Best New Talent" nga Keyboard Magazine. Ky shbërblim iu dha atij për shkak të performancave live dhe për shkak të lëshimit të këtij albumi.

KëngëtRedakto

Të gjitha këngët janë të kompozuara nga Jordan Rudess.

 1. "Listen to the Voice" – 3:52
 2. "Inspiration" – 5:15
 3. "Beyond the Shoreline" – 4:33
 4. "Fade Away" – 4:32
 5. "It's A Mystery" – 6:47
 6. "Feel the Magic" – 6:26
 7. "Invisible Child" – 5:59
 8. "Across the Sky" – 7:17
 9. "Take Time" – 7:47
 10. "Danielle" – 5:19
 11. "Boogie Wacky Woogie" – 2:31

Anëtarët pjesëmarrësRedakto