Lugina e pushkatarëve
Arkivi i filmit
Titulli shqip Lugina e pushkatarëve
Origjinali Lugina e pushkatarëve
Vendi i prodhimit Shqipëri
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit: ?
Aktorë kryesorë

Lugina e pushkatareve është një film të vitit 1970, xhiruar nga regjisori Todi Bozo dhe Vitore Celi, Skenari: Todi Bozo, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Tonin Arapi.

Interpretojnë Kol Prela, Mark Topallaj, Katerina Biga, Bep Shiroka, Ismail Zhabjaku, Eglantina Kume, Lec Bushati, Hysen Pelingu etj.

Përmbajtja e filmit Redakto

Met Sokoli një pioner i ri ndeshet me një bandë diversantësh që po hynin në Shqipëri. Ai përballon me zgjuarësi vështirësitë dhe ndihmon rojet kufitare të asgjësojnë bandën. Babai i Metit plagoset gjatë konfliktit. Biri i tij zë vendin e të atit në luftën kundër armiqve.

Aktorët Redakto


Lidhje e Jashtme Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=sDRtu6CfahM